Hart voor Waddinxveen


Zomerzangavonden 2014 in Waddinxveen PDF Afdrukken E-mailadres
woensdag, 30 juli 2014 21:22

Ook dit jaar worden er weer vier ?Zomerzangavonden? georganiseerd. Steeds op de woensdagavond, de aanvang is om 19.30 uur en ook nu weer in gebouw ?De Hoeksteen? aan de Esdoornlaan 4.

De eerste avond is op 16 juli met achter het orgel Kees Dorst en de fluitiste Trudy Bos, beiden uit Moordrecht. Vervolgens op 30 juli met de Zang en Muziekgroep Gideon uit Hoornaar. Op 13 augustus met achter het orgel Bart Oosterom, die regelmatig in Waddinxveen het orgel bespeeld. De laatste avond is 27 augustus met Marco Vos, organist in Gouderak.

?

De avonden zijn interkerkelijk, gaan uit van het platform ?Zomerzangavonden Waddinxveen? en deze avonden mogen jaar in jaar uit een groeiende belangstelling ervaren. De liederen zijn heel herkenbaar en ook nu zullen die voor veel mensen tal van herinneringen oproepen. Iedereen is van harte welkom en vooral die mensen die, om welke reden dan ook de zomer als een niet altijd gemakkelijk periode ervaren.

Vanuit welke (kerkelijke) achtergrond dan ook, geniet mee om zomaar op een doordeweekse avond de graag gezongen en vertrouwde geestelijke liederen met elkaar te zingen.

De toegang van alle avonden is gratis. Er is wel een collecte voor de onkosten waarvan de meeropbrengst gaat naar Stichting Proplan. Doel is om hulp te bieden aan de slachtoffers van de catastrofe als gevolg van de watersnood in Bosni?.

?De Hoeksteen? is open vanaf 19.00 uur. Voor meer informatie kunt ook kijken op www.stichtingproplan.nl.
Voor contact: bel naar Peter van der Laarse: 0182-617833 of 06-43812705. Een e-mail kan naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Na afloop is er tijd voor gezellig samenzijn onder het genot van koffie en thee.
Kent u ook andere mensen die deze avond graag zouden willen bijwonen? Fijn als u hen hierop attent wilt maken.

Peter van der Laarse

Laatst aangepast ( donderdag, 31 juli 2014 10:38 )