Hart voor Waddinxveen


Zomerzangavonden 2015 PDF Afdrukken E-mailadres
zondag, 07 juni 2015 22:47

Ook dit jaar worden er weer vier ?Zomerzangavonden? georganiseerd. Steeds op de woensdagavond, de aanvang is om 19.30 uur en ook nu weer in gebouw ?De Hoeksteen? aan de Esdoornlaan 4.?
De eerste avond is op 8 juli met achter het orgel Bart Oosterom. Vervolgens op 22 juli met de Zang en Muziekgroep Gideon uit Hoornaar. Op 5 augustus met achter het orgel Margreet Zandbergen ondersteund door andere muzikanten op viool, trompet en dwarsfluit. De laatste avond is 19 augustus met als organist Jan Verzaal, een goede bekende vanuit ?De Gouwestem?.
De avonden zijn interkerkelijk, gaan uit van het platform ?Zomerzangavonden Waddinxveen? en deze avonden mogen jaar in jaar uit een groeiende belangstelling ervaren.
De liederen zijn heel herkenbaar en ook nu zullen die voor veel mensen tal van herinneringen oproepen. Iedereen is van harte welkom en vooral die mensen die, om welke reden dan ook de zomer als een niet altijd gemakkelijk periode ervaren.
Vanuit welke (kerkelijke) achtergrond dan ook, geniet mee om zomaar op een doordeweekse avond de graag gezongen en vertrouwde geestelijke liederen met elkaar te zingen.

De toegang van alle avonden is gratis. Er is wel een collecte voor de onkosten waarvan de meeropbrengst wordt gedeeld tussen Stichting Proplan en Care for Family.

?De Hoeksteen? is open vanaf 19.00 uur. Voor meer informatie kunt ook kijken op www.hartvoorwaddinxveen.nl.
Voor contact: bel naar P. van der Laarse 0182-617833 of naar 06-43812705 Een e-mail kan naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Na afloop is er tijd voor gezellig samenzijn onder het genot van koffie en thee.
Kent u ook andere mensen die deze avond graag zouden willen bijwonen? Fijn als u hen hierop attent wilt maken.