Hart voor Waddinxveen


Zomerzangavonden in Waddinxveen PDF Afdrukken E-mailadres
zondag, 26 juni 2016 19:09

Ook dit jaar worden er weer vier ?Zomerzangavonden? georganiseerd. Steeds op de woensdagavond, de aanvang is om 19.30 uur en ook nu weer in gebouw ?De Hoeksteen? aan de Esdoornlaan 4.?
De eerste avond is op 6 juli met de Zang en Muziekgroep Gideon uit Hoornaar. Vervolgens op 20 juli met Jan Verzaal uit Waddinxveen achter het orgel. Op 3 augustus musiceert Peter Brinkhort die regelmatig in De Rank het orgel bespeeld. De laatste avond is 17 augustus met Margreet Zandbergen op het orgel die zich laat vergezellen van meerdere muzikanten.

De avonden zijn interkerkelijk, gaan uit van het platform ?Zomerzangavonden Waddinxveen? en deze avonden mogen jaar in jaar uit een groeiende belangstelling ervaren.
De liederen zijn heel herkenbaar en ook nu zullen die voor veel mensen tal van herinneringen oproepen. Iedereen is van harte welkom en vooral die mensen die, om welke reden dan ook de zomer als een niet altijd gemakkelijk periode ervaren.
Vanuit welke (kerkelijke) achtergrond dan ook, geniet mee om zomaar op een doordeweekse avond de graag gezongen en vertrouwde geestelijke liederen met elkaar te zingen.

?

De toegang van alle avonden is gratis. Er is wel een collecte voor de onkosten waarvan de meeropbrengst gaat naar Care for Family beter bekend als ?De Voedselbank?. Doel is om hulp te bieden aan de ca. 200 gezinnen in Waddinxveen die een voedseltas hard nodig hebben.

?De Hoeksteen? is open vanaf 19.00 uur. Voor meer informatie kunt ook kijken op www.hartvoorwaddinxveen.nl
Voor contact: bel naar P. van der Laarse 0182-617833 of naar 06-43812705. Een e-mail kan naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Na afloop is er tijd voor gezellig samenzijn onder het genot van koffie en thee.
Kent u ook andere mensen die deze avond graag zouden willen bijwonen? Fijn als u hen hierop attent wilt maken.

Noot voor redacties:
Meer info is te verkrijgen bij Peter van der Laarse

Laatst aangepast ( zondag, 26 juni 2016 19:10 )